Ajánlások

Animátorkodással kapcsolatos ajánlás:      

"Szeretettel ajánlom figyelmetekbe!

Gyermekfelügyelet terén szolgáltatásait rendszeresen igénybe vettük. Megbízható, rugalmas, kedves és szórakoztató. Gyermekeim nagyon szeretnek vele lenni.

Lufimodelljeit fotózásaim során többször is használtam dekorálási céllal. Mindig az elképzelésemnek megfelelő témában és színvilágban készíti el alkotásait. Gyorsan, pontosan, szállításra gondosan előkészítve adja át.

Ha születésnapi zsúr szervezésére, levezénylésére keresel megbízható, szórakoztató, gyermekekhez értő animátort, Anitát szívből ajánlom!" 

/Egy gyermekfelügyelettel és lufidekoráció készítésével elégedett megbízó/ 

Beharangozó fesztiválon történő lufihajtogatáshoz:

"Ti tudtátok, hogy egy ifjú gödi hölgy ilyen csodákat alkot? Mi elhívtuk, hogy saját szemünkkel láthassuk! Rendezvényünkön 13-16 óra között minden bátor gyerkőcnek, és lelkes felnőttnek ingyen hajtogat egy egyszerűbb luficsodát!"

/Egy lelkes rendezvényszervező előzetes ajánlása - kapcsolódó képek a következő oldalon/

Jótékonysági lufihajtogatás visszhangja egy fesztiválról:

"A kicsiknek Lufimodellező Animátor Házhoz varázsolt hihetetlen csodákat".

/Egy Alapítvány elnöke/

Születésnapi zsúrral kapcsolatos ajánlások:

"Anitát pár éve ismertem meg, vigyázott a kisfiamra, mindig meg voltunk vele elégedve, pontos segítőkész volt. Most szülinapi buli miatt kértem a segítségét. Nagyon aranyos lufi figurákat készített 17 gyerek számára. A gyerekek nagyon örültek neki. Anita nagyon kreatív, jó volt látni, hogy a gyerekek mennyire örültek a nagyon szuper figuráknak. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szeretné a gyerekeket nagyon szuper ajándékkal meglepni egy jó kis szülinapi buliban."

/Egy gyermekfelügyelettel és lufihajtogatással elégedett megbízó/

"Anita segítségét kislányom zsúrjának lebonyolításában kértem, nekem is már egy másik anyuka ajánlotta őt. Őszinte szívvel mondom, hogy csak ajánlani tudom ebben is! Pontos volt, maradéktalanul figyelt a kéréseimre, és egy szuper zsúrt sikerült összehozni! A gyerekek imádták őt, nagyon jópofa játékokat talált ki, ügyesen levezényelt mindent, így nekem már tényleg csak a vendéglátásra kellett koncentrálnom. Ha zsúrhoz kerestek segítséget, megtaláltátok."

/Egy zsúrjátékokkal elégedett megbízó/