Ajánlások


Betegasszisztenciával kapcsolatos ajánlás:

"Anitát körülbelül 11 éve ismerem, és már akkor is úgy gondoltam Rá, hogy ő egy rendkívül megbízható, segítőkész, korrekt, pontos és pozitív ember. Az élet úgy hozta, hogy csontvelő transzplantációra volt szükségem, és világossá vált, hogy az otthoni rehabilitáció során is segítségre lesz szükségem a szigorú higiéniai szabályok (ruhák gőzölése, napi szintű fertőtlenítés és takarítás, háztartási teendők, stb.) betartása kapcsán. A fizikai rehabilitációm során is rengeteg segítséget kaptam Anitától, bármilyen kérdéssel fordulhattam Hozzá, biztatott, ha elfáradtam a lépcsőzésnél, segített a séták során, bármiről lehetett Vele beszélgetni, hivatali/gyógyszertári, ügyintézés kapcsán is azonnal intézkedett, valamint a kórházi kontrollok alkalmával is fejben tartott minden receptkérést, kérdéseket a kezelőorvosom felé és a kezeléseim zökkenőmentessé tételében is rengeteget segített. Fontos megemlíteni, hogy lelkiekben is óriási lökést adott mindig, mellette, őszintén mondom, lehetetlen szomorkodni! Csodálatos volt ez a 6 hét Anitával és nagyon szépen köszönöm a sok segítséget Neki!"

/Egy azóta felgyógyult megbízó/


Születésnapi zsúrral kapcsolatos ajánlás:

"Anita segítségét kislányom zsúrjának lebonyolításában kértem, nekem is már egy másik anyuka ajánlotta őt. Őszinte szívvel mondom, hogy csak ajánlani tudom ebben is! Pontos volt, maradéktalanul figyelt a kéréseimre, és egy szuper zsúrt sikerült összehozni! A gyerekek imádták őt, nagyon jópofa játékokat talált ki, ügyesen levezényelt mindent, így nekem már tényleg csak a vendéglátásra kellett koncentrálnom. Ha zsúrhoz kerestek segítséget, megtaláltátok."

/Egy elégedett megbízó/


Gyermekfelügyelettel kapcsolatos ajánlás:      

"Nyíltszívű ajánlás: 

Anita nálunk a megmentő szerepét tölti be. Mindig és mindenkor meg tudtunk egyezni, ha egy órás beugrásról, ha egész napos mulatságról van szó. Ami mulatság persze a gyerekeknek, nekem általában munka, esetleg egy két lopott szabadidős óra. Megtaláltja a hangot, a kicsivel és a naggyal egyaránt. Az ablakban várják, és a kapuig kísérik. Az etetés és az alvás is rettenet flottul megy! Eljutottunk oda, ha a kicsivel van itthon, a középső lánykám se szeretne menni óvodába, hanem itthon maradna Anitával! Ajánlom tehát teljes szívvel! Mi teljes mértékben meg vagyunk elégedve!"

/Egy több gyermekes, lelkes megbízó/